Hos Charlie's House

Mitt bland kullerstensgatorna i centrala Laholm ligger Charlie's House. Charlie's House är ett familjeföretag som drivs av det gifta paret Louise och Christian. 

Charlie's House tillverkar exklusiva skorpor, biscottis och knäckebröd. Sedan ett par år tillbaka blandas här även te efter eget recept. Temärket heter Therapie te och är idag ett snabbt växande märke då det uppskattas både på grund av de unika teburkarna och för att teet i burkarna är av bästa smak och kvalitet.

Charlie's House är till för alla dem som tycker om det där lilla extra, som är något kräsna. Alla dem som gärna vill ha bakverk som inte stressats fram utan som bakas med eftertanke.  Vi på Charlie's House tycker att bakning är ett hantverk och att man måste försöka jobba med närodlade råvaror som håller god kvalité.  Vi inspireras av smaker, färg, form och glädje och vi tror att ni också blir glada av våra bakverk.

 

Delikata Knäcks

 

Knäcksen har alltid bakats på råg- och dinkelmjöler vilket gör knäcksen rustika och nyttiga. För att förena nytta med nöje gör vi knäcks med Oliver,Ost, Havtorn och Vört. Knäcksen passar lika bra på ostbrickan som på frukostbordet.

Skorpor och Biscotti

Små söta skorpor, att njuta till ett glas mjölk, kaffe, te eller varför inte krossade på desserter eller som drinktilltugg. Skorpor är också en uppskattat present och glöm inte att en skorpa är ett bra sätt att förgylla vardagsfikat. Variationen är bred. Vad sägs om Apelsin & Mandel, Kardemumma, Choklad & Hasselnöt, Saffran, Lavendel, Kanel, Pistage och en mängd andra.

Dinkelskorpan

Choklad & Tranbär,  Ingefära & Apelsin eller Lakrits & Hallon. . Dinkelmjöl är ett starkt och nyttigt mjöl som passar fantastiskt till våra skorpor så nu kan du njuta av en nyttig delikatess.

Press

Ladda ner bilder och logotyp.

 

Charlie's House | Tfn: 0417-303 69 | E-post: info@charlieshouse.net